072 512 26 44 info@allbeauty-vip.nl Terborchlaan 65, Alkmaar

Schoonheidssalon Alkmaar

In de schoonheidssalon van All Beauty Vip kun je in alle rust genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling gericht op huidverzorging en huidverbetering. Ook voor wenkbrauwen modeleren en Lashlifting staan onze beauty-experts voor je klaar.

Heb je een feestje, of gewoon zin om er oogverblindend uit te zien onze make-up artist geeft je graag de juiste touch-up!

Vanzelfsprekend bieden wij diverse productlijnen van verzorgende cosmeticaproducten aan om je huid optimaal te behandelen en te verbeteren. Per maart 2018 hebben wij gekozen voor het merk DÉCAAR. Omdat wij vinden dat jouw huid het beste verdient.

De kracht van DÉCAAR? Duidelijkheid, eerlijkheid en effectiviteit.. Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel wat samenstelling van de producten betreft, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling. Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelen de producten.

Quick € 29,99 30 min
• Dieptereiniging incl. vapazone
• Onzuiverheden verwijderen
• Verzorgend masker
• Afsluitende dag/oog crème

Relax € 55.00 60 min
• Dieptereiniging incl. vapazone
• Onzuiverheden verwijderen
• Peeling
• Verzorgend masker
• Massage nek en gelaat
• Afsluitende dag/oog crème

Acne Behandeling € 45,00
Speciale behandeling voor de acne huid.
• Diepte reiniging incl. vapazone
• Onzuiverheden verwijderen
• Verzorgend masker
• Afsluitende dag/oog crème

Microdermabrasie €65,00
Met microdermabrasie worden dode huidcellen verwijderd d.m.v een mechanische peeling. Het handstuk zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen uit het handstuk op de huid geblazen om de dode huidcellen te verwijderen en om het peeling effect te bereiken Zo krijgt de huid een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenst resultaat bereikt is. We adviseren dan ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten. Des te meer behandelingen je ondergaat des te mooier het resultaat.

Algae Peeling €75,00
De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen.
Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Regimen.

Dermapen behandeling 30 min €45,00/60 min €80,00
De dermapen is de nieuwste techniek in microneedling. Het gebruik van de dermapen is uiterst effectief en veilig. Na een dermapenbehandeling heeft de huid een korte hersteltijd nodig. Dit komt door het zeer nauwkeurige karakter van deze vorm van huidverbetering.

Huid verbetering voor alle huidtypen en leeftijden.

Behandeling met de dermapen is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt. Deze cosmetische behandeling wordt uitgevoerd zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Een dermapen behandeling is onder andere geschikt voor:
• Littekens
• Huidverjonging / huidverbetering
• Fijne lijntjes / rimpels
• Pigmentvlekken

Heeft u last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de dermapen behandeling de perfecte behandeling voor u! De dermapen huidbehandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Dermaroller behandeling 30 min €45,00/60 min €80,00
Het dermarol instrument is een rol met fijne naaldjes, Hiermee rollen we over de huid waarbij de naaldjes de doorbloeding en de celdeling stimuleren.
Na de behandeling herstelt de huid zich snel van de prikjes. Hierbij maakt het collageen en elastinevezels aan, de toename van deze lichaamseigen stoffen zorgt voor een strakkere en elastische huid en herstelt de beschadigde huid.

Huidbeschadiging met dermaroller herstellen.

De behandeling begint met een intensieve reiniging van uw huid. Hierna Begint de schoonheidsspecialiste met het dermarol instrument. De rijen fijne naaldjes maken prikjes van 0,5 mm tot 1,5 mm diep in de lederhuid. Uw huid word ingesmeerd met een vitamine C en cocktail waarna er intensief over uw huid gerold kan worden. Na het rollen zal de huid gereinigd worden en een kalmerende crème toegepast worden.

Wenkbrauwen modeleren:
€11,00
Wenkbrauwen verven:
€16,00
Wenkbrauwen verven en modeleren:
€21,50
Wimpers verven:
€16,00
Henna Brow:
€16,00
Henna Brow en modeleren:
€25,00
Lashlift:
€40,00
Lashlift met wimperverf:
€47,50
Harsen bovenlip of kin:
€8,50
Harsen bovenlip en kin:
€13,50
Harsen gelaat:
€18,50
Harsen onderbenen:
€23,00
Harsen bovenbenen:
€27,50
Harsen bikinilijn:
€20,00
Harsen Full Brazillian (incl. bilnaad) :
€55,00
Harsen hele benen + bikinilijn:
€59,50
Harsen oksels:
€13,50
Harsen onderarmen:
€21,50
Harsen hele armen:
€30,00
Harsen borst of buik:
€45,00
Harsen rug:
€36,00

 

Afspraak maken?

Bel ons op: 072 512 26 44